Blogger Anneler Kulübü

Blog yazan annelerin biraraya geldiği, yayınlarını paylaşıp bilgi alışverişi yaptıkları bir platform burası.http://blogger-anneler.blogspot.com/ Yoga öğretmeni, anne Ülkü'nün kişisel çabalarıyla yürüttüğü bir topluluk blog'u aslında. Hepimizin bir şeyler bulabileceği, özellikle anne olanların halinden anlayabileceği bir yer. Sosyal medyanın nimetlerini kullanarak ben de blogger annelerine dahil oldum. Facebook grubundan birbirimizi takip edip kayıtlarımızı paylaşabiliyoruz. Öncelikle Ülkü'yü bu tarz işlere zaman ayırdığı ve bizlere de destek olduğu için ayrıca kutluyor ve teşekkür ediyorum. Sayesinde birçok blogger annenin blogunu takip ediyorum ve bilgi zinciri gayet güzel işliyor.
Ülkü'nün bir başka blog projesi ise Fotoğrafik Hatıralar. Fotoğraf aşığı yogi ve yoga eğitmeninin birleşimiyle çok güzel bir blog oluşmuş. İçinde yine yararlı bilgiler ve güzel paylaşımlar var. Henüz okumamış olanlara tavsiye ederim.http://blog.fotografikhatiralar.com/ 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Kayıt olmak için E-Posta adresinizi giriniz:

Son Yorumlar

Popüler Yayınlar

Fotoğrafım
Apple of her mum and dad's eye, Yonca came to the world after having 41 weeks and 1 day womb journey and made her beloved ones happy. She was very active inside, so she continues this habit by clapping her hands so many times. Anne ve babasının göz bebeği, şans meleği 41 hafta ve 1 günlük anne rahmi serüveninden sonra dünyaya gelerek sevenlerini sevindirmiştir. İçerideyken kıpır kıpır olan Yonca, dışarıda da bu kıpırtıları bol bol el çırparak göstermektedir.

İzleyiciler