Dönence döner, bebekler izler...


Bebeklerin beşiklerini süsler dönenceler. 2. ayından itibaren, bebekler artık bulanık görmekten normale terfi etmişlerdir. Önceleri anne ve babalarını tanıyan bu minik tatlı şeyler artık dünyadaki diğer kişileri ve nesneleri de görebildikleri için hayatları daha cazip bir hal almıştır.
Bu esnada, bebekleri hala sırt üstü yatırabiliyorken, dönenceler çok faydalı olur. Bebeğiyle yalnız ilgilenmesi gereken annelerin kendilerine ayıracak zamanları, nefes alabilmek için dakikaları olur böylece.
Playskool dönencesi de bizim hayatımızı ve kızımınkini renklendirdi. Gloworld serisinin ateş böcekleri kızımın ilk yatak arkadaşları olup hayatımıza girdiler. 3 tane sevimli ateş böceğinin dönüşünü izlemek Yonca için sanki  evrendeki önemli bir oluşumu incelemek gibi bir şeydi.
Sevgili kızım ateş böcekleri döndükçe sevinir, onları izler, gülümser ve tepki verirdi. Şimdi ise biraz daha büyüyünce onları yakalamaya çalışıyor ve yine çok eğleniyor.
Normal fiyatı gayet tuzlu olan bu ürün Bebekchik'te indirimde.
Aşağıdaki bağlantıdan kampanyayı görebilirsiniz:
Bebeklerinize ve size iyi eğlenceler dileklerimle...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. Dönence çok işe yarıyor bizde de:)Müziğinin sesiyle uyuyor,gündüz ise seyredip eğleniyor:)
    Mutlaka olması gerekenlerden,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönenceler kesinlikle bebeklerin ilk eğlence merkezi :)
      Sevgiler :)

      Sil
  2. Bu dönenceler bebişler ıcın ıyı bır eylence oluyor ama bazı markalar hakıkatten de çok pahalı oluyor.Yıyenım ıcın bırtane aldık ama evde ıkı yatak olunca dıyerınde kurdela üstüne küçük renkli balonlar bağladık, bebişimiz bayılıyor onların uçuşmasına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yaratıcı bir fikir :)
      Tebrik ederim.
      Ben de Yonca'ya bunu deneyeceğim.

      Sil

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Kayıt olmak için E-Posta adresinizi giriniz:

Son Yorumlar

Popüler Yayınlar

Fotoğrafım
Apple of her mum and dad's eye, Yonca came to the world after having 41 weeks and 1 day womb journey and made her beloved ones happy. She was very active inside, so she continues this habit by clapping her hands so many times. Anne ve babasının göz bebeği, şans meleği 41 hafta ve 1 günlük anne rahmi serüveninden sonra dünyaya gelerek sevenlerini sevindirmiştir. İçerideyken kıpır kıpır olan Yonca, dışarıda da bu kıpırtıları bol bol el çırparak göstermektedir.

İzleyiciler