Yorum 0

Bebeklerinizin ihtiyaçlarını %90'a varan indirimlerle karşılamak için artık mompery.com var!

Anne ve hamile kadınların tüm ihtiyaçlarını bulabilecekleri, uzun yıllar severek kullanacakları en tanınmış ve kaliteli markalara ait ürünleri %90’a varan indirimle alma fırsatı sunan yeni anne bebek alışveriş sitesi açıldı: Mompery.com!


Bebeğinize ipeksi bir dokunuşla yaklaşacak bebek battaniyeleri, yeni doğmuş bir bebeğiniz varsa her gün birden fazla adet kullanmaya mecbur olduğunuz bebek bezleri ve yemek yeme alışkanlığı kazandırırken kullanacağı şirin ve renkli önlüklerle sizler de onunla çocuk olacaksınız. Anneleri anlayan Mompery.com’da Trenyol’da tecrübe sahibi olan gençlerin, ‘Mutlu çocuk mutlu aile’ kavramıyla yola çıkması da bu yüzden.

Mompery.com’un size özel sunacağı fırsatlardan yararlanmak için hemen siteye giriş yapmanız yeterli. Üye olduğunuz anda hemen 20 TL hediye çeki kazanıyorsunuz. Avantajlar bununla da kalmıyor, ilk 100 TL alışverişinizde 20 TL indirim kuponunu da kazanabiliyorsunuz. "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi seçkin ve kaliteli markaların inanılmaz indirimleri için günlerce beklemenize gerek yok artık.

Her sabah 7’de siteye yapacağınız girişle birbirinden güzel fırsatları görebilir, 3 günde bir yenilenen butik anlayışıyla herkeste bulunmayan bir çok özel ürüne sahip olabilirsiniz. Bebeğiniz ve siz için yaratılan bu fırsatları sakın kaçırmayın!

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Devamını oku...
Yorum 11

Olikia'nın Çekilişine Davetlisiniz!



Efendim, sıra geldi Olikia'nın blogunun çekilişine... 
1.yılı atlayalı çok olmuş, 2. yıl da yazısız geçmiş, 3.yılda toparlanır gibi olmuş ve 4.yılda dolmuş. Yonca'nın bloguyla dönmüş olduğumuz blog dünyasında bu sefer daha çok yazıyla bulunmayı umut ediyoruz.
Çekilişi 10 Nisan'da sonuçlandırıp şanslı kişilere hediyelerini göndermek istiyoruz.
Davetimiz herkes için açıktır. 




Şanslı 3 kişiye gidecek hediyelerimiz şöyle:

1. Doğa Senfonileri, Sesleriyle "Ormanlar" CD ve Kitap Seti (Boyut Yayıncılık)
2. Doğa Senfonileri, Sesleriyle "Fırtınalar" CD ve Kitap Seti (Boyut Yayıncılık)
3. Doğa Senfonileri, Sesleriyle "Bataklıklar" CD ve Kitap Seti (Boyut Yayıncılık)

Doğa senfonileri, Savoy Senfoni Orkestrası'nın dinlendirici notalarıyla birleşen doğa seslerinden oluşuyor. Doğa senfonileri, terapi amaçlı kullanılabildiği gibi, dinlenmek ve kafasını dinlemek isteyen herkes tarafından dinlenebilir. Ayrıca yoga, meditasyon ve pilates gibi aktiviteler için de fon müziği olarak kullanılmak üzere idealdir.

Son katılım tarihi 10 Nisan 2013.

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler şöyle:

1.  Olikia'nın bloguna üye olmanız (Yahoo, Google, Twitter hesaplarınızdan kolayca üye olabilirsiniz) (Zorunlu)
2. Blog çekilişimizi varsa blogunuzda linki ve görseliyle duyurmanız, linkini bu kaydın yorum kısmında paylaşmanız (Bu ikinci çekiliş şansı getirecektir),
3. Yonca'nın Facebook sayfasını beğenmeniz  
4.  @MelisaIronhand adlı twitter hesabımı takibe almanız,
5.  Facebook sayfanızda ve Twitter hesabınızda çekilişi paylaşmanız.          (Bu üçüncü çekiliş şansı getirecektir)

Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra bu kaydın altına yorum yazmanızı ve mail adresinizi eklemenizi rica ediyoruz. Yurt dışına gönderim yapamıyoruz. Yurt içi gönderim bize aittir.

Çekiliş web tabanlı bir uygulama olan "random.org" aracılığıyla yapılacak ve video olarak kaydedilecektir.
Çekiliş sonucunu videosuyla beraber 11 Nisan'da paylaşıyor olacağız.

Herkese bol şanslar!


Devamını oku...
Yorum 1

Bumerang'ım Bana Geri Gelir!

Blog dünyasına adım atalı çok uzun seneler olmadı. Ama değişen zaman ve dinamikler sayesinde ben de blogların önemini daha iyi anlıyor oldum.
Artık ansiklopedilerin karıştırılmadığı, onun yerine arama motorlarına belli anahtar kelimelerin yazıldığı ve insanların gazetelerden, dergilerden çok blogları okuduğu bir çağa geldik.
Blog yazmayla ne kadar da çok kişiye hitap edebileceğimi, dünyanın neresinden insanların kayıtlarıma ulaşacağını bilmiyorum. Hal böyle olunca, blogumun etkilediği daire artarak genişliyor. Attığım bumeranglarsa bana geri geliyor. 
Bumerang, Hürriyet'in blog dünyasına gerçek anlamda armağan ettiği bir girişim. Bumerang sayesinde birbirinden haberdar olmayan blogger'lar bloglarını keşfediyor, blog okumayı seven, takip eden okurlar ise çeşitlilikle tanışmış oluyorlar.
Bumerang dönemsel olarak bloglar üzerinden "Advertorial" adı verilen, tanıtıcı reklamların yayınlanmasını sağlıyor. Viral olarak yayılan reklamların etkisi televizyondakinden çok daha fazla olduğu için bloglar ve blogların izleyici kitlesi kullanılarak daha etkin reklam yapılmış oluyor.
Zaman değişiyor, bizim de ona ayak uydurmamız gerekiyor. Yoksa geride kalıp hayıflanarak hayatın geçmeyeceğini düşünüyorum. 
Bumerang bana geniş bir ufuk, daha çok yazı yazma motivasyonu, blogumu etkinleştirmek için heves, blogumu tanıtmak için fırsat verdi. Bunları birleştirdim ve kendime bir Bumerang yaptım, attığım zaman bana geri dönenlerden...


Devamını oku...
Yorum 0

Anne Bebek Dergisi'nin Mart Afacanı

Anne Bebek Dergisi'nin daimi müdavimleri olarak gururla açıklıyoruz: Yoncacık Anne Bebek Dergisinin Mart 2013  afacanlar sayfasında yer alıyor. Blog tanıtımımız ve ropörtajımızla ilgili yazı Ekim 2012 sayısında Yonca'ya doğum günü hediyesi dergide yer almıştı. Bu ropörtajı okumak veya hatırlamak için bağlantı adresimiz şöyle: Anne-Bebek Dergisi - Ekim 2012
Yonca'nın dergide yer almasını sağlayan Aslıhan Gündüz'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yonca büyüdükçe dergiye fotoğraf göndermeye devam etmeye kararlıyız.

Siz de çocuklarınızın fotoğraflarını Anne Bebek Dergisinde  yayınlanmasını istiyorsanız info@annebebek.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz.


Devamını oku...
Yorum 0

NIVEA yürekleri ağza getiren bir şakayla yeni Stress Protect deodorantı tanıttı

Havaalanında yaşanabilecek en büyük terslik veya en korkutucu deneyim ne olabilir dersiniz? Uçağınızı kaçırmak mı, bavulunuzu kaybetmek mi yoksa hava koşullarından dolayı günlerce havaalanında kalmak mı?

NIVEA, yolcular üzerinde uyguladığı Stres Testi’yle, onlara soğuk terler döktürmüş ve yeni Stress Protect deodorant için eğlenceli bir viral reklam hazırlamış. Videoyu izleyenler, en stresli deneyimlerini #StresTesti etiketiyle Twitter’da paylaşmaya başlamış bile.



Şubat ayında dünya çapında 5 milyondan fazla izlenme ile en çok paylaşılan viral videolardan olan Stres Testi, NIVEA’nın yeni ürünü Stress Protect deodorantı tanıtıyor. Videoda, farklı insanlar havaalanında uçaklarının kalkmasını beklerken, bir anda tehlikeli bir kaçak olarak arandıklarını öğreniyorlar ve ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Günlük hayatımızda karşılaşabileceğimiz heyecan, korku, stres gibi duygu değişimlerinin neden olduğu terleme ile yeni NIVEA Stress Protect deodorantın ne kadar iyi başa çıktığını, esprili bir dil ile anlatan videoyu izleyince, soğuk terlere karşı önlem almanın önemini kesinlikle hissedeceksiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Devamını oku...
Yorum 6

Evimizdeki Tehlikeler!

Çocuk sahibi olmadan önce çamaşır suyunun ne denli tehlikeli olabileceğini düşünemezdim. Aynı şekilde bir makas veya bıçağın ne şekilde zarar vereceğini hayal bile edemezdim.
Yonca ayaklanıp yürüyünceye kadar daha kolay sayılabilirdi. Emeklemeye başladıktan sonra onun erişebildiği yerlerde tehlikeli nesneler bulundurmamaya, yeri mümkün mertebe temiz tutmaya gayret ediyorduk. Çekmeceler, dolap kapıları henüz onun erişebildiği yerler olmadığından günlük hayatımız aynen devam ediyordu.
Yürümeye başlayan küçük kaşif artık dolap kapılarını Alice harikalar diyarındaki kapılardan her biri sanıp açmaya, mümkünse içeri girmeye başladı. Hal böyle olunca tehlikeli maddeler içeren dolapların kapıları ve çekmeceleri kilitlenmeye başladı. Tüm dolap kapılarını kilitlemeyi kaşif ruhunu  yok etmemek için tercih etmedik ve birkaç tehlikeli madde içermeyen dolap kapağı harikalar diyarına giriş bileti sunmaya devam etti. Açık kalan dolap kapaklarından biri de küçük kaşif tarafından açılıp kapatılırken korktuğum başıma geldi ve parmağı dolaba sıkıştı. Tırnağı ve parmağı çok kötü bir şekilde morardı ve sanırım tırnağı da düşecek. Harikalar diyarı kapılarında bundan sonra daha dikkatli olacağım ve Yonca'ya zarar gelmemesi için elimden geleni yapacağım.
Geçtiğimiz günlerde, tehlikeli maddelerden biri olan makası içeren konsolumuzun kapak kilidini kapatmayı unutmuşuz. İki arada bir derede nasıl olduysa küçük kaşif Yonca, makası almış ve parmaklarını makasın kollarının arasına geçirmiş. Sanırım en fazla 45 saniye gözümü ayırmıştım. Koşarak elinden makası aldım, ona fark ettirmedim ama ben bayağı korktum bu olay sonrasında. Olabilecekleri aklıma getirmemeye çalışarak bir daha bu hatayı tekrarlamamaya söz verdim.
Mutfağımızda bıçaklarımızı koyduğumuz uzun bir magnetimiz var. Duvara çivili şekilde duruyor ve üzerinde mutfak bıçaklarımız asılı. Bu da artık bizim evdeki tehlikelerden biri haline gelmiş durumda, zira küçük kaşif ayak ucunda yükselerek bıçakların saplarına erişebiliyor. Bazı bıçaklar da rengarenk olduğundan ilgisini çekiyor sanırım.
Çamaşır suyuna gelince... Benim kokusunu çok sevmemememden dolayı evimize sık sık uğrayan bir temizleyici değildir çamaşır suyu. Çok gerekmedikçe kullanmadığımdan dolayı çok da ortalarda bulunmuyor. Doktorumuz kimyasal temizleyicilerden en tehlikesinin çamaşır suyu olduğunu söylediğinden beri daha da sevmiyorum. Evde yüksek bir rafta ve Yonca'nın kesinlikle ulaşamayacağı bir yerde saklıyorum. Zaten Türkiye'de en çok gerçekleşen çocuk kazalarından biri de çamaşır suyu içmekmiş. Bu sebepten olsa gerek, markalar çocuk kilidi uygulamasına gittiler.
Umarım böyle kazalar veya kaza adayları kimsenin başına gelmez, tedbirli olmakta fayda var. En azından riski minimize edebiliriz. Böylece daha sonra "Vah vah" diye üzülmeye kullanacağımız zamanı en değerli varlıklarımız için harcayabiliriz.
Sağlıklı, kazasız günler dilerim.


Devamını oku...
Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa

Kayıt olmak için E-Posta adresinizi giriniz:

Son Yorumlar

Popüler Yayınlar

Fotoğrafım
Apple of her mum and dad's eye, Yonca came to the world after having 41 weeks and 1 day womb journey and made her beloved ones happy. She was very active inside, so she continues this habit by clapping her hands so many times. Anne ve babasının göz bebeği, şans meleği 41 hafta ve 1 günlük anne rahmi serüveninden sonra dünyaya gelerek sevenlerini sevindirmiştir. İçerideyken kıpır kıpır olan Yonca, dışarıda da bu kıpırtıları bol bol el çırparak göstermektedir.

İzleyiciler